Citatul săptămânii: "Fii cu gânduri bune şi să crezi mereu: Când nu vine nimeni, vine Dumnezeu!"

O iubire psihologica

Ca de obicei ... cand doua persoane se plac dar nu isi vorbesc intervine aceasta "iubire psihologica" in care partenerii relationeaza emotional doar prin priviri, gesturi sau chiar mental. De multe ori ne-am pus intrebarea: cum ne dam seama ca o persoana este indragostita ne noi dar ii este teama sa spuna?

Aceasta intrebare are mai multe raspunsuri, dar cel mai concret care poate raspunde, este acela ca de fiecare data cand observam ca o persoana este atenta la miscarile noastre si este intr-o continua receptare a gesturilor noastre, face ca iubirea sa primeasca o alta infatisare, devenind un mod obsedant de "urmarire continua".

Nu mai are rost sa dezvolt acest subiect pentru ca sunt sigur ca foarte multi dintre voi stiu cum sta vorba cand o persoana este indragostita de noi, cum reactioneaza.Un alt lucru important al aceste iubiri este faptul ca persoana care este indragostita de cealalta persoana poate folosii si o alta modalitate de-a relationa cu celalt, folosind diferite "trucuri" pe care sunt sigur ca si voi le folositi.Aici vorbesc despre acele statusuri (de messenger sau facebook) cu mesaj ascuns folosite inspre atragerea celuilalt interlocutor, inervenind  cu acuze sau chiar indrumari legate de dragostea neimplinita.

Lucrul care trebuie retinut din aceasta postare este acela ca fiecare dintre noi trebuie sa se desprinda de aceasta iubire psihologica, transformand-o intr-o iubire adevarata, lasand la o parte orgoliile si bazaconiile bagate in cap de altii.

Va multumesc si va spun "ca de obicei"  ..... Sa traiti fericiti !

0 comments:

Trimiteți un comentariu